preskoči na sadržaj

Osnovna škola Antuna Gustava Matoša Čačinci

 > Naslovnica
Vijesti

"U zdravom duhu - zdrav ja!"

Autor: Svjetlana Carić, 10. 6. 2021.

Učenici 7. razreda OŠ Antuna Gustava Matoša u završnoj aktivnosti projekta Me, myself&I, skupa s pedagoginjom Svjetlanom Carić, snimili video uradak "U zdravom duhu - zdrav ja!" koji je namijenjen promicanju mentalnog zdravlja.

 

 

Učenici 7. razreda OŠ Antuna Gustava Matoša su u završnoj aktivnosti projekta Me, myself&I, skupa s pedagoginjom Svjetlanom Carić, snimili video uradak "U zdravom duhu - zdrav ja!" koji je namijenjen promicanju mentalnog zdravlja.

Učenici su kratkim porukama istakli ono što smatraju važnim u očuvanju mentalnog zdravlja, a tu je na prvom mjestu briga o sebi i o drugima. Također su pokazali kako upravo svojim različitostima možemo poslati jedinstvenu i glasnu poruku sebi i drugima:

Budi sebi važan!

Nikada ne zaboravi sve lijepo što nosiš u sebi!

Nisi sam kada ti je teško!

Svaki problem ima svoje rješenje!

Razred mjesto u kojem puno učiš, kroz uspone i padove. A, padovi nisu razlog za posustajanje već za učenje, dizanje i nastavak tvoga putovanja.

 

Pedagoginja, ujedno voditeljica projekta u našoj školi, učenicima je uručila zahvalnice za sudjelovanje u projektu Me, myself&I, kao i razredniku Vjekoslavu Palatinušu na suradnji u provedbi projekta u razredu.

 

Video možete pogledati na sljedećoj poveznici: 

 

https://youtu.be/ZGsYhhVELI0

 

Pedagoginja Svjetlana Carić
Logo Škole

 

Udžbenici 2021./2022.šk.g.
Korisni linkovi
Tražilica
Obrasci
Udžbenici
Dokumenti
Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 10. 2012.

Ukupno: 210942
Ovaj mjesec: 946
Ovaj tjedan: 271
CMS za škole logo
Osnovna škola Antuna Gustava Matoša Čačinci / Trg kardinala Franje Kuharića 3, HR-33514 Čačinci / os-agmatosa-cacinci.skole.hr / ured@os-agmatosa-cacinci.skole.hr
preskoči na navigaciju