preskoči na sadržaj

Osnovna škola Antuna Gustava Matoša Čačinci

Login
Logo Škole

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 10. 2012.

Ukupno: 181493
Ovaj mjesec: 1607
Ovaj tjedan: 201
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Međužupanijski stručni skup pedagoga
Autor: Svjetlana Carić, 8. 4. 2019.

Osnovna škola Antuna Gustava Matoša, dana 4.4.2019., bila je domaćin Međužupanijskog stručnog skupa u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje. Voditeljica stručnog skupa bila je viša savjetnica za stručne suradnike pedagoge Ivana Biljan. Skup je pozdravila riječima dobrodošlice ravnateljica Škole Kristina Krmpotić.

 

Stručne suradnike pedagoge osnovnih škola Požeško-slavonske, Brodsko-posavske i Virovitičko- podravske županije okupila je tema skupa "Metodički pluralizam – zahtjev suvremene nastave". Predavači su bili izv. prof. dr. sc. Ante Kolak i doc. dr. sc. Ivan Markić s Filozofskog fakulteta u Zagrebu, koji su govorili o didaktičko-metodičkim izazovima u vrednovanju učenika i u radu s darovitim učenicima te o ulozi i mogućnosti stručnog suradnika pedagoga u profesionalnom razvoju učitelja. Radionicu o važnosti i odgovornosti za osobni profesionalni razvoj pod nazivom "Moje snage = moj uspjeh" održala je pedagoginja Bogdanka Mioković-Imrović.

Tijekom cijeloga skupa vladalo je pozitivno radno ozračje u vrlo ugodnom ambijentu prostora Parka prirode Papuk na Jankovcu.

 

Svjetlana Carić


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju